top of page
Register Taxateur

Het NRVT is het centrale register van gekwalificeerde vastgoedtaxateurs. De geregistreerde taxateurs werken op basis van eenduidige beroeps- en gedragsregels die aansluiten bij de Nederlandse - en internationale eisen.

Het Nederlands Woning Waarde Instituut, het NWWI, valideert (keurt) rapporten van woningtaxaties van aangesloten taxateurs en ziet erop toe dat elke taxatie uniform en volgens duidelijke richtlijnen is opgesteld. Alleen taxateurs die aan strenge kwaliteitseisen voldoen, kunnen zich bij het NWWI aanmelden.

NWWI

INTRODUCTIE

Even voorstellen

Matthijs Veldhuizen.

RT Register Taxateur en beëdigd  makelaar/taxateur o.z.
IMG-20230904-WA0000_edited.jpg

Gepokt en gemazeld in het vak met ruim 25 jaar ervaring. In het verleden had ik eigen makelaarskantoren in de regio Eindhoven, thans volledig gespecialiseerd in met name taxaties voor particulier en bedrijfsmatig onroerend goed.

Doordat ik zelf in het verleden langjarig (internationaal) gewerkt heb voor diverse banken en later (mede)oprichter en directeur ben geweest van een franchiseketen in hypotheekadviseurs weet ik als geen ander welke eisen banken stellen aan professionele taxatierapporten.

In het verleden heb ik de prestigieuze titel REV verworven en ben ik o.a. actief geweest als voorzitter van de landelijke afdeling Taxateurs van VastgoedPro. 

Mijn achtergrond
Logo's
bottom of page